WiW Photography landschap architektuur natuur

 

Projecten

Naast specifieke opdrachten werk ik met veel plezier aan verschillende grotere en minder grote eigen projecten. Hier een overzicht van waar ik zoal mee bezig ben. Bekijk ook de fotogallerij voor meer uit deze fotoseries.

BESTEL NU: Fotoboek "Amsterdam by Night". Bezoek www.amsterdambynight.net voor preview en informatie.

 

Amsterdam by Night - (doorlopend)

Amsterdam by Night: bijzondere fotos van nachtelijk Amsterdam. De combinatie van een rijke historie, weerspiegelende grachten, uitgestorven straten en de nachtelijke sterrenhemel staat garant voor een nieuwe blik op de bekende stad. Volg het project via de website en op Facebook en gun jezelf een nieuwe kijk op Amsterdam.

WiW Photography Amsterdam Nacht Rembrandt WiW Photography Amsterdam Nacht Oude Kerk

WiW Photography Amsterdam Nacht Slatuinenweg WiW Photography Amsterdam Nacht Lijnbaansgracht

 

Zurich - (vanaf maart 2014)

De Facebookpagina van WiW Photography staat de komende tijd in het teken van een nieuwe ontdekkingsreis door Zurich en haar omgeving. Natuur en cultuur, dag en nacht: het belooft een mooi beeld van de stad te worden. Volg deze expeditie op facebook en laat je verrassen.

WiW Photography Zurich Spiegelgasse WiW Photography Zurich Herfst WiW Photography Zurich Liebfraue

 

Heuvelland by Night - (vanaf november 2013)

Daar waar Wielder by Night stopte pakt Heuvelland by Night de draad weer op. Van geboortedorp tot de streek waarin ik ben opgegroeid, een groot feest van herkenning. Volg dit project ook op Facebook.

WiW Photography Heuvelland Nacht Vakwerk Huis WiW Photography Heuvelland Landschap

 

Amsterdam Light Festival - (december 2013 - januari 2014)

Amsterdam staat in het teken van het Amsterdam Light Festival, en in het kader van Amsterdam by Night zijn de komende tijd regelmatig nieuwe foto's van deze kleurenpracht te zien op de Facebook pagina van Amsterdam by Night.

WiW Photography Amsterdam Light Festival Kalmen Nacht WiW Photography Amsterdam Light Festival Nacht Drawn in light

WiW Photography Amsterdam Light Festival Nacht Reflections WiW Photography Amsterdam Light Festival Nacht Oregami Tigers

 

Passi di Memoria - (december 2013)

Overzicht van een mooie tentoonstelling van de Viale della Formiche in Valmalenco (It). Door het combineren van beeld, geluid en geur worden vroegere tijden in Valtellina weer tot leven gewekt. De beelden van Mera maakten het geheel compleet.

WiW Photography Passi Memoria Mera Formiche WiW Photography Passi Memoria Mera Formiche

WiW Photography Passi Memoria Mera Formiche WiW Photography Passi Memoria Mera Formiche WiW Photography Passi Memoria Mera Formiche

 

Herfst in Valtellina - (oktober 2013)

De kleurenpracht van de herst in de bergen van Noord-Italie. Vooral in de omgeving van Livigno was het een indrukwekkend kleurenspel van groen, geel en rood. Daarnaast was het natuurlijk ook de tijd van de druivenoogst.

WiW Photography Valtellina Herfst Livigno WiW Photography Valtellina Herfst Livigno

WiW Photography Valtellina Herfst Paddestoel WiW Photography Valtellina Herfst Druiven WiW Photography Valtellina Herfst Paddestoel

 

Broek in Waterland by Night - (augustus 2013)

Als gevolg van "Wielder by Night" werd ik gevraagd voor een speciale opdracht waarbij nachtelijk Broek in Waterland op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Dit karakteristieke dorpje in Noord-Holland doet zijn naam eer aan: er is voldoende water, en dat zorgt weer voor mooie plaatjes.

WiW Photography Nacht Broek Waterland WiW Photography Nacht Broek Waterland

WiW Photography Nacht Broek Waterland WiW Photography Nacht Broek Waterland

 

Micromonsters - (doorlopend)

De wonderlijke wereld van de insecten is zowel dichtbij als ver van ons verwijderd. In dit project neem ik de tijd om deze miniatuurwereld eens onder een vergrootglas (of de macro-lens) te leggen. Het levert verrassende portretten op.

WiW Photography Micromonsters Insekten Macro Vlieg WiW Photography Micromonsters Insekten Macro Vlieg

WiW Photography Micromonsters Insekten Macro WiW Photography Micromonsters Insekten Macro Vlieg WiW Photography Micromonsters Insekten Macro Mier

 

Wielder by Night - (maart - augustus 2013)

Ontstaan als een wild idee en vervolgens na een reeks nachtelijke wandelingen uitgegroeid tot een waar fotoboek. Het boek, en mooie afdrukken, zijn te bestellen via de prints pagina. Wielder by Night is te vinden op Facebook.

WiW Photography Wielder Wijlre Night Nacht Watermolen WiW Photography Wielder Wijlre Night Nacht Vakwerk Huis

WiW Photography Wielder Wijlre Night Nacht Speeltuin WiW Photography Wielder Wijlre Night Nacht  Elkenrade Huis

 

Hallerbos - (mei 2013)

Een stukje ten zuiden van Brussel ligt het Hallerbos. Normaal gesproken een bos als menig ander, maar in het voorjaar verandert de grond tussen de beuken in een waar bloementapijt. Het blauw van de wilde hyacinten staat in schitterend contrast met het groen van de eerste beukenblaadjes.

WiW Photography Hallerbos WiW Photography Hallerbos

WiW Photography Hallerbos Macro WiW Photography Hallerbos Macro WiW Photography Hallerbos Macro

 

Natuurgebied 't Twiske - (februari 2013)

Op een klein half uurtje fietsen vanuit hartje Amsterdam ligt natuur- en recreatiegebied 'T Twiske. De begrazing door "Schotse Hooglanders" vormt een mooi voorbeeld van natuurlijk landschapsonderhoud. Op deze zondagochtend lag er wat verse sneeuw waardoor deze robuuste dieren helemaal tot hun recht komen.

WiW Photography Twiske Natuur Stier Winter Sneeuw WiW Photography Twiske Natuur Stier Winter Sneeuw