WiW Photography landschap architektuur natuur

 

Info & Tarieven

WiW Photography is het bedrijf van Wino Wijnen. Met een achtergrond in de academische wetenschap is mijn leven een grote ontdekkingsreis. Ik ben opgegroeid in Wijlre (Nederland) en heb gewoond en gewerkt in Maastricht, 's Hertogenbosch, Amsterdam en Zurich. Tijdens mijn studie en werk heb ik aardig wat gereisd, om tot de conclusie te komen dat je niet altijd ver weg hoeft te gaan om al het mooie om je heen te waarderen.

Fotografie is voor mij een manier om de wereld te laten zien zoals hij is, maar dan wel op een manier waarop we er nog niet naar gekeken hebben. Het mooiste compliment blijft altijd "Waar heb je die foto gemaakt?", als deze gewoon in de achtertuin genomen is. Ik probeer daar waar mogelijk, mijn brede interesses voor natuur, cultuur, wetenschap en historie te combineren met fotografie.

Sinds eind 2013 heeft zich de mogelijkheid voorgedaan om me vrijwel volledig op de fotografie te storten. Dit heeft geresulteerd in het in eigen beheer uitgebrachte fotoboek "Wielder by Night", en mijn nieuwste project "Amsterdam by Night".

Omdat ik het belangrijk vindt dat we ons natuurlijk en cultureel erfgoed respecteren wordt een deel van de opbrengst van verkochte prints gedoneerd aan instanties en projecten die zich inzetten voor het behoud van, en informeren over, ons landschap en cultureel erfgoed.

Via deze website en de Facebookpaginas neem ik jullie graag mee op mijn ontdekkingsreis.

Veel plezier en geniet!

Wino

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarieven

Elke opdracht is uniek, en daarom maak ik graag vrijblijvend een passende offerte. Voor reportages reken ik 80,- per uur (exclusief reiskosten, inclusief 21% BTW). Afhankelijk van de specifieke opdracht kost elk uur op locatie 45 minuten nabewerkingstijd. De volgende prijzen dienen als indicatie:

1 uur locatieshoot (portret / product / interieur): 150,-

3 uur locatieshoot (portret / product / interieur): 400,-

2 uur academische promotie: 275,-

6 uur huwelijk: 900,-

--- Vanwege de planning en reiskosten is het gunstig om tijdig te informeren ---