WiW Photography landschap architektuur natuur

 

Prints

Hier kunt u prints uit de WiW Photography collectie bestellen. Prints zijn verkrijgbaar op hoge kwaliteits fotopapier en als luxe uitvoering op 4mm DiBond met een beschermende laminering. Neem een kijkje bij de beschikbare prints en bestel er een voor thuis, op het werk of als een bijzonder geschenk.

Op deze pagina vindt u een selectie van uitgelichte fotos. Klik op de afbeeldingen voor een groter voorbeeld en navigeer door de gallerij om ze allemaal te bekijken. Om een bestelling te plaatsen vult u het onderstaande formulier in.

Om een kijkje te nemen bij alle beschikbare fotos, of als u problemen heeft met het openen van de fotogallerij op deze pagina, kunt u terecht in de WiW Photography Gallerij:

WiW Photography Gallerij

 

Om een bestelling te plaatsen vult u de naam van de foto (zichtbaar als u de cursor over de fotos beweegt), het formaat en de uitvoering, en uw e-mail en post adres in het bestelformulier in. Nadat u het formulier verstuurd heeft ontvangt u een rekening per e-mail. Betalingen kunnen voldaan worden door overboeking naar IBAN NL75RABO0140215794 t.n.v. WiW Photography. Vermeldt het nummer van de rekening in de betalingsdetails. Uw order wordt behandeld en verzonden zodra de rekening voldaan is. Levering duurt normaal gesproken een week, afhankelijk van het formaat en de beschikbaarheid.

Deze website heeft geen keurmerk en werkt op vertrouwen. Heeft u vragen? Stuur een E-mail bel me.

 

Voornaam WiW Photography Prijslijst Tarieven
Achternaam
E-Mail
Adres
Uw bestelling